Uw specialist in kabelwerken, al meer dan 15 jaar

Al sinds 2003 is Cable Installation Company een betrouwbare partner voor de installatie van kabelwerken. Danzij een combinatie van kennis, ervaring en een gedreven aanpak zijn opdrachten groeiende. Cable Installation Company installeert voor zowel grote als kleine bouwprojecten, variërend van kantoorutiliteit, woning en petrochemische bedrijven tot de procesindustrie.

Sinds 2003 heeft de naam Cable Installation Company B.V., als aannemingsbedrijf voor kabelwerk een goede en gezonde reputatie opgebouwd. Enerzijds danken wij dat aan onze gedegen kennis en ervaring, die de jaren daarvoor werden opgedaan bij een aantal gerenommeerde Nederlandse ondernemingen van soortgelijke aard. Anderzijds kan dit worden toegeschreven aan de gedrevenheid, waarmee wij dagelijks onze zaken aanpakken.

Tot onze opdrachtgevers behoren: overheids– en semi-overheidsinstanties, installatiebedrijven, projectontwikkelaars. En dat is niet verwonderlijk want in zowel de woning– als de utiliteitsbouw, petrochemie en procesindustrie streven wij naar een hoogstaand product. Professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit staan daarbij hoog in ons vaandel.

Cable Installatin Company heeft de wind mee. Dat blijkt wel uit de steeds groter wordende orderportefeuille, sinds de oprichting van ons bedrijf in 2003. Te danken aan vaklui die de materie verstaan, zegt Edwin van der Heiden, directeur van CiC.

“Cable Installation Company is het resultaat van de bundeling van vakkennis, ervaring en gedrevenheid. Al onze mensen zijn specialisten die jarenlang elders ervaring hebben opgedaan in de aanleg van kabelwerken. En dat zie je in de resultaten terug."

Wij leggen kabels voor netwerkuitbreidingen, data- en telecommunicatie en andere doeleinden voor in principe alle soorten bouwprojecten. Wij zijn actief in zowel Nederland, België als Luxemburg.

Ontwikkeling

Een belangrijke sector zijn lokale, regionale en landelijke overheden. Niet toevallig, want dat zijn opdrachtgevers, waarbij alles tot in de puntjes geregeld moet zijn.

Werken voor overheden vereist een specifieke soort toewijding. Niet allen qua inhoud, maar ook omdat overheidsprojecten nogals eens onder een vergrootglas liggen. Juist bij dat soort werken komen onze kwaliteiten het meest tot uiting.

Vanzelfsprekend bijna staat veiligheid daarbij hoog in het vaandel. Wij zijn VCA gecertificeerd en hanteren daarmee veiligheidsnormen die verder gaan dan de wettelijke eisen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan personeelsontwikkeling.

Neem onze uitvoerder Pascal van Zundert. Hij heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van dikke voedingen met eigen ontwikkeld kabeltrekmateriaal. Het is niet voor niets at ons motto luidt: ‘Alleen met goed gemotiveerde mensen kun je bergen verzetten!’

U herkent ons aan de zwarte bestelbusjes met ons logo er op!